GÜNCELLEME - Manisa'da eski iş yerinden kasa çalan zanlı tutuklandı

GÜNCELLEME - Manisa'da eski iş yerinden kasa çalan zanlı tutuklandı

Hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdıADLİ SÜREÇ VE KAMERA GÖRÜNTÜLERİ EKLENDİ

MANİSA (AA) - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, yaklaşık 3 yıl önce bir ay çalışıp ayrıldığı iş yerinden, 150 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası bulunan kasayı çalan zanlı, tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Yarhasanlar Mahallesi'ndeki iş yerinin kapısının kırılıp çelik kasanın çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

İş yeri ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, kimliğini belirledikleri 32 yaşındaki S.B'yi operasyonla gözaltına alındı.

Daha önce de hırsızlıktan 4 suç kaydı ve hakkında yakalama emri olduğu belirlenen S.B'nin, kasanın çalındığı iş yerinde yaklaşık 3 yıl önce bir ay çalıştığı tespit edildi.

Zanlının evinde ve kullandığı otomobilde, çalıntı eşyalar ve sahte plaka ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.B, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

- Çelik kasa arsada bulundu

İş yerinden çalınan ve balyozla açıldığı tespit edilen çelik kasa, Yunusemre ilçesi Barbaros Mahallesi'nde bir arsada bulundu.

İçinden 150 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyasının alındığı öne sürülen çelik kasa, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından iş yeri sahiplerine teslim edildi

- Hırsızlık anı kamerada

Bu arada hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, iş yerinin kepenklerini levyeyle açmaya çalışan zanlının, yaklaşan otomobili fark edince park halindeki başka bir aracın yanına uzanarak saklanması yer alıyor.

Bir diğer kameranın görüntüsünde ise iş yerinden aldığı çelik kasayı merdivenlerden indirerek dışarıya çıkan zanlının, dökülen bazı evrakları incelediği ve daha sonra kasayı aracına yüklediği görülüyor.

GÜNCELLEME - Manisa'da eski iş yerinden kasa çalan zanlı tutuklandı

GÜNCELLEME - Manisa'da eski iş yerinden kasa çalan zanlı tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :