GÜNCELLEME - Kocaeli'deki cinayet

GÜNCELLEME - Kocaeli'deki cinayet

Gebze ilçesinde bir kişiyi silahla öldürdüğü iddiasıyla İstanbul'da yakalanan zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kişinin silahla vurularak öldürülmesine ilişkin aranan ve İstanbul'da yakalanan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı cinayet masası ekipleri, dün Köşklü Çeşme Mahallesi Gümüşpala Caddesi'nde tartıştığı Mesut Kırık’ı silahla vurarak ölümüne neden olan katil zanlısı Mükerrem Tatar'ın (62), İstanbul Sancaktepe’de olduğunu tespit etti.

Sabahın erken saatlerinde Sancaktepe'de belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına alarak, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, daha sonra Gebze Adliyesine sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından Mükerrem Tatar, sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Şüphelinin emniyette, "Dün akşam saatlerinde Gümüşpala Caddesi üzerinde Mesut ve kardeşi Şahin Kırık ile bir süre 41 VN 183 plakalı araç içerisinde konuştuk. Mesut Kırık maket bıçağı çekerek beni yaralamak istedi, ben de araçtan inerek üzerimde bulunan tabancayı çektim. O esnada kardeşi Şahin Kırık bana saldırdı. Elimdeki tabanca ateş aldı ve bir süre Şahin Kırık ile boğuştuktan sonra olay yerinden koşarak uzaklaştım. Mesut Kırık ile daha önceden aramızda husumet vardı. Ben onun için tabanca taşıyordum. Olayın bu boyuta geleceğini düşünmedim, pişmanım." diye ifade verdiği öğrenildi.

Gebze ilçesi Köşklü Çeşme Mahallesi Gümüşpala Caddesi'nde dün akşam tartıştığı kişi tarafından silahla göğsünden vurulan Mesut Kırık (37), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :