GÜNCELLEME - Kazı yapan işçiler toprak altında kaldı: 1 ölü, 1 yaralı

GÜNCELLEME - Kazı yapan işçiler toprak altında kaldı: 1 ölü, 1 yaralı

ASAT ekiplerinin içme suyu isale hattı kazısı yaptığı yerde toprak altında kalan 2 işçiden biri öldü, diğeri yaralandı- Olay anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdıYARALI İŞÇİNİN ÖLMESİ VE GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ EKLENDİ

ANTALYA (AA) - Antalya-Burdur yolunda, Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) ekiplerinin içme suyu isale hattı kazısı yaptığı yerde toprak altında kalan 2 işçiden biri öldü, diğeri yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ASAT tarafından Antalya-Burdur karayolunda bir akaryakıt istasyonunun önünde gerçekleştirilen içme suyu isale hattı kazısı sırasında yaklaşık 15 metrelik çukurda bulunan işçiler Sinan Sağlam ve İbrahim Özcan'ın üzerine aniden yukarıdaki toprak döküldü.

Toprak altında kalan iki işçinin kurtarılması için itfaiye ve AFAD'dan yardım istendi.

Olay yerine gelen itfaiye ve UMKE ekiplerinin yoğun çabası sonucu kurtarılan iki işçiye ilk müdahaleyi ambulanstaki ilk yardım ekibi yaptı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan İbrahim Özcan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sinan Sağlam'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

- Olay anı güvenlik kamerasında

Öte yandan olay anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, toprak yığınlarının işçilerin üzerine dökülmesinin ardından bir diğer işçinin çalışmaların durdurulması için iş makinelerini ikaz etmesi ve diğer işçilerin arkadaşlarını kurtarma çalışmaları yer alıyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :