GÜNCELLEME - İzmir'de trafik kazası

GÜNCELLEME - İzmir'de trafik kazası

Çiğli ilçesinde otomobilin çarptığı kişi, kaldırıldığı hastanede öldü - Kaza sonrası bazı vatandaşlar, olay yeri yakınındaki üst geçidin İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanıma açılmadığını iddia ederek yolu bir süre trafiğe kapattıKAZADA YARALAN

İZMİR (AA) - İzmir'in Çiğli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza sonrası bazı vatandaşlar, olay yerinin yakınındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üst geçidin kullanıma açılmadığını iddia ederek yolu bir süre trafiğe kapattı.

Metin Ç'nin kullandığı 35 VS 110 plakalı otomobil, Anadolu Caddesi Balatçık mevkisinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Kılıç'a (44) çarptı. Ağır yaralanan Kılıç, tedavi altına alındığı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kılıç'ın ölüm haberi sonrası hastane bahçesinde bekleyen yakınları büyük üzüntü yaşadı.

PVC kapı ve pencere doğramaları için aksesuar satışıyla uğraşan Mehmet Kılıç'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen otomobil sürücüsü Metin Ç. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu arada, kaza sonrası bazı vatandaşlar, olay yerinin yakınındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üst geçidin kullanıma açılmadığını iddia ederek yolu trafiğe kapattı. Bir süre Büyükşehir Belediyesine tepki gösteren vatandaşlar, polisin uyarısı sonrası yolu tekrar trafiğe açtı.

- Kaza anı kamerada

Kaza anı da çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kırmızı ışığın yanması üzerine araçların durduğu, hızla yaya geçidine doğru gelen bir otomobilin ise yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Kılıç'a çarptığı yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :