GÜNCELLEME - Evleri yanan 5 kişilik aileye 15 gündür ulaşılamıyor

GÜNCELLEME - Evleri yanan 5 kişilik aileye 15 gündür ulaşılamıyor

Kastamonu'da iki evin kullanılamaz hale geldiği yangının ardından 5 kişilik Çataloğlu ailesine 15 gündür ulaşılamıyor - Olayla ilgili gözaltına alının 2 kişi tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da iki evin kullanılamaz hale geldiği yangının ardından ulaşılamayan 5 kişilik aileyi arama çalışmaları 15 gündür sürdürülüyor.

Bürme köyünde kış aylarında sadece Fazıl Çataloğlu ile ailesinin yaşadığı Kuzören Mahallesi'nde 29 Kasım'da çıkan yangında, Fazıl ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin tamamen yanması ve 5 kişilik aileden haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Fazıl Çataloğlu'nun torunu Serdar Çataloğlu'na ait olduğu tahmin edilen, yanan evin enkazında bulunan cesedin Ankara Adli Tıp Kurumundaki incelemesi ise sürüyor.

Jandarma ekipleri dün akşam saatlerinde olayla ilgili E.K. ve E.K. kardeşleri gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Olay

Fazıl Çataloğlu ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin 29 Kasım'da yanmasının ardından Fazıl ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'ndan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Çataloğlu'nun yanan evinin enkazında torunu Serdar Çataloğlu'na ait olduğu tahmin edilen bir ceset bulunmuş, ceset otopsi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Fazıl Çataloğlu'nun traktörü ise evine 10 kilometre mesafedeki Elmayakası mevkisinde ormanlık alanda bulunmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :