GÜNCELLEME - Bebeğini terk eden anne tutuklandı

GÜNCELLEME - Bebeğini terk eden anne tutuklandı

Samsun'da 5 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden doğan bebeğini terk ettiği iddia edilen kadın ile kendisine yardımcı olduğu öne sürülen annesi ve kız kardeşi tutuklandıZANLI SAYISI GÜNCELLENDİ

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde 5 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden doğan bebeğini terk ettiği iddia edilen kadın ile kendisine yardımcı olduğu öne sürülen annesi ve kız kardeşi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, bir süre önce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği'ne, 2011'de ilçedeki bir parka yeni doğmuş kız bebeği terk edenlerin kimliğiyle ilgili ihbar gelmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Görevlendirilen özel ekip, evlilik dışı ilişkisinden doğan bebeğin annesi olduğu iddia edilen Sevgi T. (23) ile olayla ilgisi bulunduğu öne sürülen annesi Sevda S'yi (42) soruşturma kapsamında gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Sevgi T. ve annesi Sevda S, çıkarıldıkları mahkemece, "Kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesine teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Olayla ilgisi bulunduğu iddiasıyla aranan Sevda S'nin kız kardeşi Merve H. (22) de emniyete giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Merve H, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun'da 2011 yılının Ocak ayında Kadıköy Mahallesi'ndeki bir parkta poşet içinde bulunan yeni doğmuş kız bebeği, çocuk yuvasına götürülmüştü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :