GÜNCELLEME- Bayındır'daki cinayet

GÜNCELLEME- Bayındır'daki cinayet

Eski Bayındır Belediye Başkanı Kertiş'in karıştığı silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti- Jandarmaya teslim olan Kertiş, fenalaşınca hastaneye kaldırıldıDETAYLAR EKLENDİ

İZMİR (AA) - İzmir'in Bayındır ilçesinde eski Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in karıştığı silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Tokatbaşı mevkisinde Mehmet Kertiş'e (56) ait seradan silah sesleri duyan vatandaşlar, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, ilçede esnaflık yapan Güray Seven'in (45) öldüğü ve Salih Bal'ın (30) yaralandığını belirledi. Bal, kaldırıldığı Bayındır Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Mehmet Kertiş'in ise jandarma karakoluna teslim olduğu belirtildi.

Bu arada jandarmada rahatsızlanan Kertiş, ambulansla Tire Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi riski bulunduğu belirtilen Kertiş, buradaki müdahalenin ardından Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Belediye başkanlığı sonrası çiçekçilik ve fidan işiyle uğraştığı öğrenilen Kertiş'in, yaşamını yitirenlerle ortak iş yaptığı ve alacak meselesi nedeniyle aralarında bir süredir husumet bulunduğu öğrenildi. Ortakların Güray Seven'e ait seradaki ofiste buluştuğu, olayın, Kertiş'in 500 bin liralık borcu kabul etmemesi nedeniyle çıkan kavga üzerine yaşadığı ileri sürüldü.

Kertiş'in, tedavisinin tamamlanmasının ardından Bayındır Adliyesi'ne çıkarılacağı bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :