Güncel medya verileri artık cepte

Güncel medya verileri artık cepte

İSTANBUL (AA) - Speed Medya, "Speed App" mobil uygulamasını medya planlamacılarının, markaların medya profesyonellerinin, mecra çalışanlarının ve üniversitelerin...

İSTANBUL (AA) - Speed Medya, "Speed App" mobil uygulamasını medya planlamacılarının, markaların medya profesyonellerinin, mecra çalışanlarının ve üniversitelerin sektörle ilgili bölümleri ve öğrencilerinin kullanımına sunuyor.

Speed Medya açıklamasına göre, medya planlamanın temeline data ile rasyonelleştirilmiş kararları ve matematiği alarak hizmet veren Speed Medya, profesyoneller için sektörel kaynak olan "Speed App" uygulamasını kullanıma sunuyor.

Sektör genelinde geleneksel medya planlama hala yapısı gereğince manuel rapor ve süreçlerle ilerliyor. Big Data ve dataya bağlı kreatif süreçler son dönemde oldukça önem kazandı; sadece tüketicilerin gündemindeki sosyal medya gibi trend mecralardaki kişisel datalar değil geleneksel iletişim platformlarının performans datalarını da teknoloji ile buluşturup sektör için kolay ve anlık ulaşılabilir hale getirmek projenin asıl amacıydı.

Speed App bu amaçla Speed Medya'nın en çok kullanılan verilerini ürüne dönüştüren bir mobil uygulama özelliğine sahip bulunuyor.

Uygulama, medya planlamacıları, markaların medya profesyonelleri, mecra çalışanları ve hatta üniversitelerin sektörle ilgili bölümleri ve öğrencilerini hedefliyor.

Apple kullanıcıları için iTunes, Android kullanıcıları için Google Play üzerinden indirilebilen uygulama, cep telefonları üzerinden ücretsiz olarak güncel medya verilerine kolayca ulaşabilmeyi sağlıyor. Uygulama, veriyi sadece excel tabloları olarak vermek yerine sistemin oluşturduğu en’ler listeleri, günlük ya da dönemlik sıralamalar ile verinin hızlı anlamlandırılabilmesine de olanak veriyor.

Uygulama içerisinden televizyon kanalları ve programlara ait ölçümler ve ratingler, radyo, gazete, dergi ve reklam veren detayında mecraların güncel verilerine ulaşmak mümkün oluyor.

Ayrıca medyada olup bitenlere ve haberlere uygulamanın içerisinden erişilebiliyor.

Uygulama, Apple kullanıcıları için "https://goo.gl/0aIP69", Android kullanıcıları için de "https://goo.gl/skPSlw" linklerinden indirilebiliyor.

Ayrıca web üzerinden http://app.speedmedya.com/ linkinden de platforma erişilebiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :