Günbaş: Kendi evimizde 3 puan almak istiyoruz

Günbaş: Kendi evimizde 3 puan almak istiyoruz

Yeşil-Beyazlılarda Başkan Günbaş, "Ümraniyespor maçını kaybettiğimiz için üzgünüz. İyi oynadığımız bir maçtı. Deplasmandan puansız dönmek istemezdik. Ancak olmadı" ded

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Günbaş, Ümraniyespor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Günbaş, deplasmanda Ümraniyespor'a 2-1 yenildiklerini anımsattı. İlk haftaya puanla başlamak istediklerini ancak başaramadıklarını dile getiren Günbaş, "Ümraniyespor maçını kaybettiğimiz için üzgünüz. İyi oynadığımız bir maçtı. Deplasmandan puansız dönmek istemezdik. Ancak olmadı" diye konuştu.

HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ

Günbaş, ligin yeni başladığını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Ne olursa olsun hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız. Konya Anadolu Selçukspor'u layık olan yerlere getirmek için gayret göstereceğiz. Çalışkan bir futbolcu topluluğumuz var. Hem teknik ekibimize hem de futbolcularımıza güvenimiz tam. İlk maçı unutup, sahamızda oynayacağımız maça konsantre olacağız. Kendi evimizde 3 puan almak istiyoruz."