Gün, Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi

Gün, Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Gençlik Merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Bozkır Gençlik Merkezinin yapımının 2018 yılının ilk aylarında tamamlanıp hizmete girmesinin planlandığını söyledi. Gençlik merkezinin tamamlanmasıyla birlikte Bozkır’ın artı bir değer kazanacağını sözlerine ekleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, projenin Bozkır’a hayırlı olmasını diledi.

gun,-genclik-merkezi’ndeki-calismalari-inceledi-(4).jpg

Projeyle birlikte Bozkır’ın önemli ihtiyaçlarının giderileceğine de değinen Başkan Gün, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Bozkır’ımıza önemli prestij projeler kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Bozkır’ın prestij projeleri arasında değerlendirdiğimiz gençlik merkezimizin yapımında son aşamaya gelindi. Projede %96’lık tamamlanma oranına erişildi ve 2018 yılının başlarında projenin tamamlanmasını bekliyoruz. Projemiz tamamlandığında ise Bozkır’ın önemli ihtiyaçlarını karşılayacak. En önemli ihtiyaçlarımızdan bir tanesi olan konferans salonumuzu, bu projeyle birlikte hayata geçirmiş olacağız. Konferans salonumuzun ortalama kapasitesi 800 kişilik olacak. Bunun yanında gençlerimize yönelik etüt salonları, gençlik aktivitelerinin yapılacağı alanlar, müzik ve el işi atölyesi gibi çalışma odaları, kafeteryası ve bahçesi gibi önemli sosyal donatı alanları olacak” dedi. 2018 yılında 2 prestij projenin daha hayata geçeceğini vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, otogar ve modern mezbahane için yoğun çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekledi. Otogar ve modern mezbahane projesinin 2018 yılı içerisinde çalışmalarının başlamasını planladıklarını da vurgulayan Başkan Gün, bu iki projenin tamamlanmasıyla birlikte, 2014 yerel seçimlerinde yer alan 34 maddelik seçim beyannamesinin %100’lük tamamlanma oranına erişileceğini belirtti. Başkan Gün, “2018 yılına iki önemli proje planladık. İnşallah bu iki önemli projemizi 2018 yılında tamamlayarak hayata geçirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bozkır’ın uzun yıllardır eksikliğini hissettiği önemli projeleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu iki projemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.Haber Merkezi

gun,-genclik-merkezi’ndeki-calismalari-inceledi-(3).jpg