Gün, çalışmaları yerinde inceledi

Gün, çalışmaları yerinde inceledi

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır’a kazandırılan gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gün, gençlik merkezinin Bozkır’a değer katacağını söyledi.

Çim saha ve Bozkır kapalı spor salonu yanında yürütülen gençlik merkezinin inşaat çalışmasını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gün, projenin eylül ayı sonuna kadar teslim edilmesinin planlandığını söyledi. Gençlik merkezi içerisinde 750 m² çok amaçlı kapalı salonun olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Gün, “gençlik merkezimiz Bozkır’a değer katacak bir proje ve inşallah eylül ayı sonuna kadar projenin tamamlanması bekleniyor.

gun,-calismalari-yerinde-inceledi-(4).jpg

Projemizin tamamlanmasıyla birlikte sosyal donatı alanlarımızın varlığı da artmaya devam edecek. Bu bağlamda projemizin içerisinde 750 m² çok amaçlı kapalı salonumuz olacak. Ayrıca projemizin bulunduğu alanda yeşil alan çevre düzenlemesini de gerçekleştirerek tamamlayacağımız proje ile birlikte Bozkır’da önemli bir hizmeti gerçekleştirmiş olacağız. Bozkır’a değer katacak olan Bozkır gençlik merkezinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.Haber Merkezi