Gümüşhanespor'un hedefi PTT 1. Lig

Gümüşhanespor'un hedefi PTT 1. Lig

Kulüp Asbaşkanı Ceylan: "Sezon başında ortaya koyduğumuz PTT 1. Lig hedefine çok yakınız"

GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 25 puanla 8. sırada tamamlayan Gümüşhanespor'da kulüp asbaşkanı Fazıl Ceylan, sezon başında ortaya koydukları PTT 1. Lig hedefine çok yakın olduklarını söyledi.

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarı sonunda 25 puanla sekizinci sırada yer almalarının kendileri için başarı olduğunu belirterek, "Sıralamada üstümüzde yer alan takımlar ne kadar kuvvetli olursa olsun, ikinci yarıda alacağımız 2 ya da 3 galibiyetle bu farkı rahatlıkla kapatabilecek güçteyiz" dedi.

Teknik heyet ve takıma güvendiklerini dile getiren Ceylan, şunları kaydetti:

"Hepsi birinci yarı çok iyiydi. Kamp çalışmalarımız Antalya Lara'da olacak. Teknik direktörümüz Gürses Kılıç, yarın sporcularımızla Antalya'da buluşacak. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkilere 4-5 oyuncu transfer edeceğiz. Bazı sporcularla görüşüyoruz. Ali Özgür Basa ve Ali Osman Aydoğan ile yollarımızı ayırdık. İkinci yarıya çok daha güçlü başlayacağız. Sezon başında ortaya koyduğumuz PTT 1. Lig hedefine çok yakınız ve bu hedefe ulaşacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı