Gümüşhane Torul Gençlik, 18 Ağustos'ta kampa girecek

Gümüşhane Torul Gençlik, 18 Ağustos'ta kampa girecek

GÜMÜŞHANE (AA) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, takımın 18 Ağustos'ta toplanarak kampa gireceğini söyledi.Terzi, AA muhabirine...

GÜMÜŞHANE (AA) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, takımın 18 Ağustos'ta toplanarak kampa gireceğini söyledi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 18 Ağustos'ta başlayacaklarını belirterek, "Yeni transferlerimiz Selim Yıldırım, Ali İçmeğiz, Mehmet Almaz ve Sercan Abanoz da bu tarihte kampa katılacak" dedi.

Bu sezon altyapıya önem verdiklerini ifade eden Terzi, "Altyapı bizim için çok önemli, bu nedenle altyapıya ağırlık veriyoruz. Başarılı sporcularımız var. Onları bu sezon A takımında oynatacağız. Altyapıdan yetiştireceğimiz her sporcu, takım olarak daha güçlü olmamızı sağlayacaktır. Yetenekli sporcularımız var. Kamp süresince onları deneyeceğiz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de kaydeden Terzi, "Bütçe imkanları ölçüsünde takıma katkı sağlayabilecek iki yabancı oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Bütçemizi zorlamadan, şartlarımızı kabul eden iki yabancı sporcu almayı düşünüyoruz. Kararı yönetim kurulumuz verecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı