Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da:

"Biz hep milletle yürüdük, birileri gibi terör örgütleriyle yollarda yürümedik. Biz Pütürgeli kardeşlerimizle yollarda yürüdük, Malatyalı kardeşlerimizle yollarda yürüdük, millet için yürüdük, Türkiye için yürüdük. Hiçbir zaman terör örgütlerinin yanında

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Biz hep milletle yürüdük, birileri gibi terör örgütleriyle yollarda yürümedik. Biz Pütürgeli kardeşlerimizle yollarda yürüdük, Malatyalı kardeşlerimizle yollarda yürüdük, millet için yürüdük, Türkiye için yürüdük. Hiçbir zaman terör örgütlerinin yanında olmadık, terör örgütlerine de kendimizi alkışlatmadık." dedi.

Tüfenkci, Battalgazi ilçesinde Beydağı Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek, polislerle bayramlaştı.

Burada bir süre polislerle sohbet eden Bakan Tüfenkci, teşekkür ettiği emniyet güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

Tüfenkci daha sonra Malatya İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Burada görev başındaki askerlerle ile bayramlaşan Tüfenkci, şeref defterini imzaladıktan sonra İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz'dan brifing aldı.

Pütürge ilçesine geçen Bakan Tüfenkci, Pütürge Çevre Köyleri Derneğince düzenlenen 15. Futbol Turnuvası finaline katılarak, maçın başlama vuruşunu yaptı.

Tüfenkci, konuşmasında, halkın desteğiyle Türkiye'nin büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi.

Türkiye'nin gelişmesi için çalıştıklarını aktaran Bakan Tüfenkci, "Hainler Türkiye'yi bölmeye, parçalamaya çalışsa da ekonomik anlamda çökertmeye çalışsa da milletiyle yürüyen bir Cumhurbaşkanı, bu ülkeyi birlik içerisinde inşallah uluslararası arenada rekabet edebilir, sözü dinlenebilir bir Türkiye oluşturma adına gece gündüz demeden koşturuyor, çalışıyor. Allah kendisinden razı olsun." diye konuştu.

- "Türkiye'yi her alanda büyüttük"

Türkiye'nin gelişmesini sürdürdüğünü belirten Tüfenkci, ülkenin 2002'den bu yana her alanda en az 3 kat büyüdüğünü ifade etti.

Ulaşımdan eğitime, ormandan suya Türkiye'nin büyüdüğünü kaydeden Tüfenkci, şöyle konuştu:

"Türkiye'yi her alanda büyüttük, büyütmeye devam ediyoruz. AK Parti iktidara gelmeden önce milli gelir 3 bin dolarlarda iken bugün Allah'a hamdolsun 11 bin dolarlara çıkarttık. Bu yeterli mi? Yeterli değil. 16 Nisan'da vermiş olduğunuz oylarla cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtik ve inşallah 2019'da yapılacak seçimlerle beraber Türkiye 20-22 bin dolarları Allah'ın izniyle yakalayacak. Türkiye'nin bu potansiyeli var, sizlerin bu gücü var. İş adamlarımıza, sizlere güveniyoruz."

- "Biz hep milletle yürüdük"

AK Parti'nin siyasette sorun üreten değil çözen bir parti olduğunu ve güçlerini milletten aldıklarını dile getiren Tüfenkci, şöyle devam etti:

"Biz hep milletle yürüdük, birileri gibi terör örgütleriyle yollarda yürümedik. Biz Pütürgeli kardeşlerimizle yollarda yürüdük, Malatyalı kardeşlerimizle yollarda yürüdük, millet için yürüdük, Türkiye için yürüdük. Hiçbir zaman terör örgütlerinin yanında olmadık, terör örgütlerine de kendimizi alkışlatmadık. Pütürgeli hemşehrilerimizi utandıracak hiçbir şeyi yapmadık, yaptırmayız da inşallah. Çünkü Pütürgeli hemşehrilerim bu topraklara ne PKK'yı ne DEAŞ'ı sokmadı, Allah'ın izniyle de bundan sonra da sokmayacak. Onun için 'tek bayrak' diyoruz. Onun için 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' diyoruz ve bu ülkünün etrafında birleştik, birleşmeye de devam ediyoruz."

- "Kimse millete rağmen iktidar olmayacak"

Kendileri için milletin önemli olduğunu ifade eden Bülent Tüfenkci, millet olmazsa devletin olmayacağını söyledi.

Tüfenkci, bütün bakanlıkların, hizmetlerin millet için olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Onun için 16 Nisan'daki referandumu millet için yaptık. Allah'ın izniyle de bundan sonra hiç kimse millete rağmen iktidar olmayacak. Bütün çırpınışları da esasında vesayetçi sistem bittiği için. İnşallah 2019'da da yine sizlerin desteğiyle bu sistemi hayata geçirdiğimizde Türkiye'nin önü açık, milletimizin önü açık. Katar'a bakın, Suriye'ye bakın, Irak'a bakın bütün Müslüman coğrafyaya bakın onların umudu da sizlersiniz, Türkiye Cumhuriyeti, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Allah'ın izniyle biz güçlü Türkiye'yi oluşturacağız. Hem ekonomik anlamda hem de birliğimizi, beraberliğimizi koruyarak bölgesinde lider Türkiye'yi Allah'ın izniyle oluşturacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :