Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya'da

"Çıkardığımız yasalarla, aldığımız tedbirlerle, teşviklerle 2017 yılına Türkiye olarak çok güçlü şekilde girdik ve inşallah büyümeye, ihracatımı artırmaya, işsizimize iş bulmaya devam edeceğiz"

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Çıkardığımız yasalarla, aldığımız tedbirlerle, teşviklerle 2017 yılına Türkiye olarak çok güçlü şekilde girdik ve inşallah büyümeye, ihracatımı artırmaya, işsizimize iş bulmaya devam edeceğiz." dedi.

Bakan Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanlığınca Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı.

Törene katılanların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Tüfenkci, nice bayramlara sağlık, sıhhat, birlik ve beraberlik içerisinde erişmek için dua ettiklerini belirtti.

Bir yandan terörle mücadele ederken, bir yandan da ülkeyi kalkındırmak için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Tüfenkci, "Bu ülkenin refahını artırmak, bu ülkenin insanlarını uluslararası arenada hak ettiği yere getirebilmek için gayret gösteriyoruz. Bu ülke için canını veren tüm şehitlerimize bayram vesilesiyle bir kez daha rahmet diliyor, gazilere uzun ömürler, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadesini kullandı.

- "Sanayicimizi büyütüp ihracatçı yapmak istiyoruz"

Tüfenkci, AK Parti teşkilatları olarak milletin içerisinden çıkan, milletle yol yürüyen insanlar olarak vatandaşların derdini çözme noktasında daha fazla gayret göstereceklerini bildirerek, şöyle devam etti:

"Daha fazla insanın gönlüne girmek için gayret göstereceğiz. Bir yandan esnafımızı geliştirmeye, esnafın sorunlarını çalışırken bir yandan ticaret erbabımızı büyütmeye çalışıyoruz. Sanayicimizi büyütüp ihracatçı yapmak istiyoruz. Bunun için de çıkardığımız yasalarla, aldığımız tedbirlerle, teşviklerle 2017 yılına Türkiye olarak çok güçlü şekilde girdik ve inşallah büyümeye, ihracatımı artırmaya, işsizimize iş bulmaya devam edeceğiz. Baktığımızda Türkiye'nin bölgesinde ne kadar da güçlü olmak zorunda olduğunu, bunun da sizin çalışmalarınıza bağlı olduğunu hep görüyoruz. AK Parti olarak 15 yıllık iktidarımızda hep millete güvendik, hep sizlere güvendik dolayısıyla milletten başka da hiçbir güce de boyun eğmedik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye vesayet odaklarını milletin desteğiyle yok ede ede milletin hakim olduğu 16 Nisan'daki anayasa değişikliğini yaptı. Bundan sonra inşallah vesayetçi güçler artık rahat rahat top oynatamayacaklar. Dolayısıyla biz 16 Nisan'da anayasa değişikliğine 'evet' dedik ancak bunun uygulamasını 2019'da hayata geçireceğiz. O güne kadar bütün teşkilatlarımız, arkadaşlarımız, Türkiye sevdalıları AK Parti'nin iktidara mührünü vurması için hep beraber gayret göstereceğiz."

Bakan Tüfenkci'nin konuşmasını tamamlamasının ardından, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekilleri Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da Malatyalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :