Güleç Emlak büyümesini sürdürüyor

Güleç Emlak büyümesini sürdürüyor

Konya’da 2011 yılından bu yana gayrimenkul, inşaat ve emlak sektöründe hizmet veren Güleç Gayrimenkul, inşaat ve emlak büyümesini sürdürürken, yeni projelerinde iddialı

Güleç Gayrimenkul, İnşaat ve Emlak Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güleç, müşterilerinin yaşam kalitesini arttıracak konut ürettiklerini belirterek, “Konya’da 8 yıldır gayrimenkul, inşaat ve emlak sektöründe hizmet veren firmamız, daima müşterilerimizin taleplerine önem vererek, yaşam kalitelerini yükselten konutlar yapmaktayız. Aynı zamanda emlak kiralama, alım ve satımın yanında emlak danışmanlığı gibi hizmetlerimizi yürütüyoruz.  Artan talep üzerine Hobi Bahçeleri projemizle yeni sezona hazırlanıyor. Hedefimiz Konya’da sektörün büyümesine ve gelişmesine katkı yapmaktır. Yeni konut projelerimizle sektörde büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.  

resim637.JPG

gulec-emlak-buyumesini-surduruyor-(3).jpg

ŞEHRİMİZDE SEKTÖRDE CİDDİ BİR PAZAR VAR

İbrahim Güleç Konya’da sektörde ciddi bir pazarın olduğuna dikkat çekerek,

“Konya’da son yıllarda özellikle gayrimenkul ve emlakçılık sektöründe ciddi pazar oluştu.  Göç alan ilimizde konut açığı da sürekli büyümektedir. Bunun yanında konut, arsa ve tarla satışlarında bir hareket vardır. Özellikle de gayrimenkul, inşaat ve emlakta yatırım yapılacak iller arasında olmamız da sektöre bir canlılık getiriyor. Konya emlakta yatırım yapılacak bir şehir olduğu kadar, bu alanda da potansiyele yüksek olup,  yatırım noktasında da tercih edilen iller arasında yerini alıyor. Bütün bunlardan dolayı da şehrimize olan cazibe sürükle artıyor.   Gayrimenkul yatırımı planlarken ve yönetirken, her şeye hazırlıklı olmak ve bunları doğru yönlendirebilmek için değer yaratacak yeni ürünler ve iş modelleri oluşturmak zorundayız. Bu bağlamda odalara büyük sorumluluk düşmektedir. Konya’da yapılacak olan emlakçılar odası seçiminde gelişim ve değişim için, enerjimiz gücümüzdür sloganıyla yola çıkan Konya Emlakçılar Odası Başkan adayı Orhan acar ve yönetimindeki ekip arkadaşlarına başarılar dilerken, desteğimiz devam edecektir. Diğer oda başkanı olan arkadaşlarımı da başarılar dilerken, umarım yeni seçilecek oda yönetimimiz Konya’nın sektördeki gelişimine katkı yapar diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

gulec-emlak-buyumesini-surduruyor-(4).jpg