Gülcü’den Akkaya’ya ziyaret

Gülcü’den Akkaya’ya ziyaret

Konya’nın Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü, Akşehir Belediyesi tarafından Tuzlukçu Mevlana İmam Hatip Ortaokulu’na yapılan donanım desteğine, teşekkür etmek amacıyla Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

Gülcü’nün ziyaretine, Tuzlukçu Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Taylan Evginer ile okul öğrencileri de katıldı. Tuzlukçu ilçesinde bu yıl açılan Mevlana İmam Hatip Ortaokulu’nda kullanılmak üzere Akşehir Belediyesi tarafından öğrenci masa ve sırası, yazı tahtası, öğretmen kürsüsü gibi donanım desteği malzemeleri verilmişti. Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü yapılan katkılar için Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya teşekkür ederek, öğrencilerle birlikte Başkan Akkaya’ya çiçek sundu.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Akşehir Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini, geleceğin teminatı öğrencilerin yetişmesinde ve Yeni Türkiye’nin mimarı olacak genç kuşaklara katkı sağlamak için imkanlar el verdiği sürece destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.