Gülce Dönmez’in Milli Takım sevinci

Gülce Dönmez’in Milli Takım sevinci

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı Sporcusu Gülce Dönmez, Ferdi Minikler Türkiye Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanarak Milli Takıma girmeye hak kazandı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Şampiyonası 12-13 haziran tarihlerinde Isparta’da düzenlendi. 345 sporcunun katıldığı turnuvada Selçuklu Belediyespor Kulübü Sporcusu Gülce Dönmez, Konya masa tenisi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek bayanlar kategorisinde ferdi sıralamada gümüş madalya kazandı. Şampiyona’da çıktığı 11 maçın 10’unu kazanmayı başaran Dönmez, Türkiye ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı. Elde ettiği derece ile Masa Tenisi Milli Takımına da davet edilen Gülce Dönmez, Uluslararası müsabakalarda ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek. Masa Tenisi’yle 2017 yılında Selçuklu Belediyespor Kulübü Spor Okullarında tanışan Gülce Dönmez, 1,5 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye Şampiyonasında madalya kazanma başarısı gösterdi.

ERDEN: ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALMAK MUTLULUK VERİCİ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takım Başantrenörü Fatih Erden, “Düzenli, planlı ve özverili çalışmalarının karşılığını aldığımız için mutluyuz. Gülce şampiyonaya çok iyi hazırlandı ve emeklerinin karşılığını aldı. Konya tarihinde ilk kez bir bayan sporcumuzu Milli Takıma göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcumuzu tebrik ediyorum. Bundan sonraki şampiyonalarda diğer sporcularımızında kürsüde yer alacağına inancım tam. Her zaman yanımızda olan ve bizleri destekleyen Selçuklu Belediye Başkanımıza, Kulüp Başkanımıza, Kulüp Müdürümüze ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :