Gül çifti, öğrencilerle bir araya geldi

Gül çifti, öğrencilerle bir araya geldi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) kampüsündeki 3 bin kişilik Kredi ve Yurtlar Kurumu Kadı Burhaneddin...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) kampüsündeki 3 bin kişilik Kredi ve Yurtlar Kurumu Kadı Burhaneddin Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 bloktan oluşan yerleşke içerisinde hizmet veren sosyal tesislerde akşam yemeğinde öğrencilerle aynı masada buluşan Gül çifti, kız öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Yemek sonrası öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Gül, Sivas'ta öğrenci yurtların standardının yükseldiğini belirterek, "Öğrencilerimizin konforu için her türlü donatının düşünüldüğü 3 bin kişilik yurt, yaklaşık 150 milyon liraya mal oldu. Allah devletimize zeval vermesin. Çok güzel bir yurt ilimize kazandırıldı. Sizler daha iyisine layıksınız. İnşallah ileride daha iyileriyle karşılaşırız." ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda şehir içi ulaşımda öğrencilerin yeni otobüslerle yolculuk yapacaklarını sözlerine ekleyen Gül, Gönül Elçileri, Sıfır Atık ve Okuma-Yazma Seferberliği projeleri hakkında öğrencilere bilgiler vererek, bazı tavsiyelerde bulundu.

Gül, sosyal tesis binası içerisinde incelemelerde bulunarak Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erdoğan Tunç'tan bilgiler aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :