Granada Teknik Direktörü Caparros'tan Marca gazetesine tepki

Granada Teknik Direktörü Caparros'tan Marca gazetesine tepki

Caparros, kullandığı haber nedeniyle gazeteyi basın toplantısında yırttı

MADRİD (AA) - Granada Teknik Direktörü Joaquin Caparros, İspanyol spor gazetesi Marca'nın, bugün kullandığı manşet haberi nedeniyle gazeteye tepki gösterdi.

Caparros, kendisiyle yapılan röportajı yayınlayan Marca'nın, kendine ait olmayan ifadelerin yer aldığı manşet habere tepkisini gazeteyi yırtarak gösterdi. 

Düzenlediği basın toplantısına Marca gazetesini yanına alarak çıkan Caparros, bir yandan gazeteyi yırttı, diğer yandan da tepkisini dile getirdi. Caparros, şu ifadelere yer verdi:

"Bu ne? Ben bu şekilde futbolcularımı, taraftarlarımı nasıl motive edebilirim? Beni tanıyanlar çok iyi bilir ki rahmetli olmuş babam bile olsa kimseye hiçbir şey hediye etmem. Uzun yıllardır futboldayım ve bana böyle bir başlık atıyorlar. Lanet olsun. Ben futbolcuların soyunma odasına nasıl gideceğim? Eğer bu maçta Real Madrid'in favori olduğunu göstermek istiyorsa bin tane başlık bulabilirdi." 

La Liga'nın 10. haftasında oynanacak maç öncesinde, puan cetvelinde Real Madrid 21 puanla üçüncü, Granada ise 9 puanla 14. sırada bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı