Grammy ödüllü tenor Kırşehir'i ziyaret etti

Grammy ödüllü tenor Kırşehir'i ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - Grammy ödüllü tenor Bülent Bezdüz, Kırşehir'in tarihi ve kültürel mekanlarına ziyarette bulundu.Bezdüz ve beraberindeki bir grup sanatçı,...

KIRŞEHİR (AA) - Grammy ödüllü tenor Bülent Bezdüz, Kırşehir'in tarihi ve kültürel mekanlarına ziyarette bulundu.

Bezdüz ve beraberindeki bir grup sanatçı, bir televizyon programı için geldikleri Kırşehir'de Kültür ve Turizm İl Müdürü Yıldız Eraslan'ın eşliğinde Cacabey Medresesi, Ahi Evran Külliyesi, Kaman Kalehöyük Arkeoloji Müzesi, ve İkizarası Kent Park'ını ziyaret etti.

Ziyaret programı kapsamında Abdallardan oluşan Kırşehir Müzik ve Ustalar Topluluğu üyeleriyle Ağalar Konağı'nda bir araya gelen konuk sanatçılar, Neşet Ertaş türkülerini seslendirdi.

Eraslan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, bir televizyon programı için Kırşehir'e gelen Grammy ödüllü tenor Bülent Bezdüz ve sanatçıların, ozanlar diyarı Kırşehir'in tanıtımına katkı yapacağını belirterek, "İlimizin tarihi ve kültürel yerleriyle ilgili kendilerine bilgiler verdik. Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde sanatçı Okan Avcı'nın da aralarında bulunduğu bu güzel ekibe bir gezi düzenleyerek ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıttığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :