Göztepe Teknik Direktörü Buruk:

Göztepe Teknik Direktörü Buruk:

- "Ümraniyespor karşısında taraftarımızı heyecanlandıran bir oyun sergileyerek, sahadan galip ayrılmak istiyoruz"


İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında 15 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, rakipleri karşısında taraftarları heyecanlandıracak bir oyun sergileyerek, galip gelmek istediklerini bildirdi.

Buruk, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Ümraniyespor maçının kolay geçmeyeceğini, rakiplerinin elde ettiği 3 puanı da kendi sahasında aldığını belirtti.

Milli maçlar arasında verilen arada bu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini, ülkelerinin milli takımlarında bulunan oyuncuların da takıma katıldığını aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"Her maçta olduğu gibi Ümraniyespor maçına da kazanmak için çıkacağız. Bir alt ligden şampiyon olarak yükselen ve kadrosunu büyük ölçüde koruyan bir takım. Kendi sahasında daha iyi oynayan bir ekip fakat biz de kendi kalitemizi yansıtıp sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Geçen haftaki Elazığspor maçı da 3 puan için sahaya çıktığımız bir maçtı ama sonunda 1 puanla ayrıldık. Oyun olarak Manisaspor ve Şanlıurfaspor maçının gerisinde kalmıştık. Tekrar eski oyunumuza, kazanan takımın sergilediği oyuna geri dönerek 3 puanı almak istiyoruz. Zorlu bir lig, bu hafta tekrar liderliği geri alma şansımız var. Ümraniyespor karşısında taraftarımızı heyecanlandıran bir oyun sergileyerek sahadan galip ayrılmak istiyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :