Göztepe Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Dorak:

Göztepe Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Dorak:

"Hem takım üyeleri, hem yöneticiler hem de taraftarlar bir araya geldiği zaman başarı oluyor. Biz de bu başarıyı kazanmak için çaba göstereceğiz"

İZMİR (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin antrenörü Ferudun Dorak, bu sezon kupa, lig ve Avrupa olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceklerini, başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi.

Dorak, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, sezon başlamadan önce Beşiktaş Mogaz ile oynadıkları Süper Kupa maçını kaybettiklerini, kritik hatalar yapmalarına rağmen ilerisi için ümit veren bir oyun sergilediklerini belirtti.

Bu sene transferde biraz daha farklı davrandıklarını kaydeden Dorak, lige Milli Piyango galibiyetiyle başladıklarını, ikinci karşılaşmada ise deplasmanda Büyükşehir Belediye Ankara'ya mağlup olduklarını bildirdi.

Dorak, bu hafta Nilüfer Belediyesi'ni konuk edeceklerini hatırlatarak, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bu karşılaşmadan başarılı bir şekilde ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu sezon kupa, lig ve Avrupa olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Yorucu olacak ama bunun için gerekli çalışma ve transferleri yaptık. Bizim için Avrupa Kupası karşılaşmaları çok önemli, uzun süredir Avrupa arenasına çıkamamış bir Göztepe var ve biz bunu gerçekleştirebildiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Orada da turlar geçmek hatta final oynamak, kupayı almak istiyoruz. Son olarak büyük destekler veren yöneticilerime ve taraftarlarıma teşekkür ediyorum. Hem takım üyeleri, hem yöneticiler hem de taraftarlar bir araya geldiği zaman başarı oluyor. Biz de bu başarıyı kazanmak için çaba göstereceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :