Göztepe-Atiker Konyaspor maçının ardından

Göztepe-Atiker Konyaspor maçının ardından

Konyaspor Kulübü, Süper Lig'de Göztepe ile oynanan maçta yönetim kurulu üyelerine yönelik sözlü saldırıya tepki gösterdi - Kulüp asbaşkanı Günbaş: - "Maç sonunda tebrik etmek için Göztepeli yöneticilerin yanına geldiğimizde şeref tribününde oturmayı hak e

İZMİR (AA) - Konyaspor Kulübü, Süper Lig'de Göztepe ile oynanan maçta yönetim kurulu üyelerine yönelik sözlü saldırıya tepki gösterdi.

Konyaspor Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, Göztepe ile oynanan karşılaşmanın bitmesinin ardından kulüp başkanı Fatih Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine sözlü saldırıda bulunulduğu bildirildi.

Açıklamada, yönetim kurulu üyelerine protokol tribününde bulunan bir kişinin "yobazlar gidin camiye namaz kılın" diye bağırdığı belirtilerek, yaşananların ardından Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'in yönetim kurulu üyelerinden özür dilediği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp asbaşkanı Mehmet Günbaş, protokol tribününde kendilerine ve Konya'ya büyük bir terbiyesizlik yapıldığını belirtti.

Günbaş, şunları kaydetti:

"Maç sonunda tebrik etmek için Göztepeli yöneticilerin yanına geldiğimizde şeref tribününde oturmayı hak etmeyen ve ortamı germek için hazırda beklediği her halinden belli olan zavallı bir adam bizleri hedef alarak bir takım sözler sarf etmiştir. Ayrımcı, ötekileştirici hem insanlığa hem futbolun ruhuna yakışmayan bu çirkin davranış şeklini misafir takım yöneticilerine ve şehrine reva görenleri kınıyoruz. Konya’ya gelen konuk takımların yöneticilerine gösterdiğimiz misafirperverliği maalesef dışarıda göremiyoruz. Bu futbol adına büyük bir ayıp olarak karşımıza çıkıyor. Göztepeli yöneticileri tebrik ediyor, protokol tribünündeki provokatörlere gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :