"Görümce" filminin Antalya galası yapıldı

"Görümce" filminin Antalya galası yapıldı

ANTALYA (AA) - Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü, senaristliğini Gupse Özay'ın yaptığı "Görümce" filminin Antalya galası gerçekleştirildi. Bir alışveriş...

ANTALYA (AA) - Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü, senaristliğini Gupse Özay'ın yaptığı "Görümce" filminin Antalya galası gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezinin sinemasında düzenlenen galaya, oyuncular Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece katıldı.

Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği galada, Özay, Gülsoy ve Ece hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Özay, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, Antalya'da olmaktan ve gösterilen ilgiden mutluluk duyduğunu söyledi.

Deniz kıyısındaki şehirlerin kendisi için özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan Özay, "Bu kadar kalabalığı bir arada görmekten çok mutlu oldum ve heyecandan ne söyleyeceğimi unuttum. Film çekimleri sırasında çok eğlendim, Eda'nın saçlarını kopardım ama biz filmi çekerken çok eğlendiğimiz için sizin de eğleneceğinizi düşünüyoruz." dedi.

- Filmin konusu

Gupse Özay'ın hayat verdiği "Yeliz" adlı karakter, erkek kardeşi Ahmet'e fazlasıyla düşkündür ve abla kardeş birlikte yaşamaktadır. Fakat Yeliz'i kötü bir sürpriz beklemektedir zira Ahmet bir kıza aşık olmuştur. İşler hızlı gelişir ve Ahmet kıza evlenme teklifi eder. Bunu duyan Yeliz'in dünyası başına yıkılır. Yeliz'in umudu, Ahmet'in şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bu kızdan da ayırmaktır. İşini şansa bırakmayan Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip, kardeşiyle sevdiği kızı ayırma planları yapmaya başlar. Kıskanç ablası Yeliz ile sevdiği kız Deniz arasında sıkışıp kalan Ahmet'in yapabileceği tek şey, her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışmaktır. Bu mücadele boyunca Yeliz'i, Deniz'i ve Ahmet’i türlü komik maceralar bekler.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :