Görme engelli sanatçı beğeni topladı

Görme engelli sanatçı beğeni topladı

KAYSERİ (AA) - Bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programındaki performansıyla adını duyuran Bilal Göregen, Yahyalı ilçesinde sahne aldı.Yahyalı...

KAYSERİ (AA) - Bir televizyon kanalında yayınlanan yarışma programındaki performansıyla adını duyuran Bilal Göregen, Yahyalı ilçesinde sahne aldı.

Yahyalı Belediyesince ilçedeki kültür merkezinde engellilere yönelik düzenlenen etkinliğe, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kaymakam Vekili Hasan Hüseyin Uzan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Görme engelli Göregen, kendine özgü üslubuyla seslendirdiği şarkılarla vatandaşlardan alkış aldı. Sahne şovu ve esprileriyle kendisini dinlemeye gelenleri eğlendiren Göregen, engelliler için sahne almanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

Toplumun engellilere karşı duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Göregen, "Engelliler için gerekli hassasiyet gösterilmeli. Bugün burada eğlenmek için bir aradayız. Her zaman söylediğim bir sloganım var, 'Canınızı sıkmaya değil, ortalığı yıkmaya geldik'. Dolayısıyla bugün eğleneceğiz" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :