"Görme engelli amatör satranç oyuncuları turnuvası"

"Görme engelli amatör satranç oyuncuları turnuvası"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü ve Bahçelievler Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü ve Bahçelievler Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen görme engelli amatör satranç oyuncuları turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ocak ayında düzenlenen turnuvanın ödül töreni, Bahçelievler Belediyesi Nurettin Topçu Kültür Merkezinde yapıldı.

Törene Bahçelievler Kaymakamı Osman Ateş, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Metin Alıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürü Yeliz Yıldız Kökenek ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcıları Halis Kuralay ile Murat Yıldız katıldı.

Törende birinciye cep telefonu, ikinciye laptop, üçüncüye tablet, dördüncüye ses kayıt cihazı takdim edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelli ve ailelerinin toplumsal bağlarını güçlendirmek amacıyla eğitimden sağlığa yarışmalardan kültür sanat etkinliklerine kadar pek çok sosyal aktivite düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonlara şimdiye kadar 305 bin 639 engelli ve ailesi katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :