"Görevimizin her zaman başındayız"

"Görevimizin her zaman başındayız"

- Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Ben ve yönetim kurulum emanetçiyiz. Çalışmalarımız neticesinde Galatasaray'ı daha ileriye taşımanın yollarını arıyoruz"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımının daha iyi şartlara kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Özbek, Ali Sami Yen ve Süleyman Seba'nın mezarı başında yapılan anma törenlerinin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dursun Özbek, bir gazeteye verdiği röportajda 'Galatasaray Futbol Takımı'nın Florya'dan çıkabilmesi için kulübün stada daha yakın, daha mükemmel, daha konforlu bir yere taşınması lazım. Bunu sağlayamazsak ben yokum.' şeklindeki ifadesine açıklık getirerek, "Gazetelerde söylediğim ifadeler çarpıtılıyor. 'Yokum' derken kulüpten yok olmayı kast etmedim. 'Florya'yı imar etme projesinde yokum' dedim. Takımın daha iyi şartlara kavuşması lazım. O söylemin amacı buydu. Cımbızla kelime seçerseniz, farklı manalar çıkarabilirsiniz." dedi.

Genel kurul ile aralarında herhangi bir zıtlaşma olmadığını vurgulayan Özbek, şunları kaydetti:

"Galatasaray Spor Kulübünün genel kurulu Galatasaray'ın sahibi. Şunu herkes iyi bilmeli. Ben ve yönetim kurulum emanetçiyiz. Çalışmalarımız neticesinde Galatasaray'ı daha ileriye taşımanın yollarını arıyoruz. Görevimizin her zaman başındayız.Genel kurul bu işin patronu, o ne derse öyle olur. Galatasaray Spor Kulübü bana 3 yıllık yönetme hakkı verdi. Bizim yapmamız gereken aldığımız görevi süre sonuna kadar layıkıyla götürmek. Galatasaray'ın mali bağımsızlığa kavuşması ise bizim görevlerimizden bir tanesi. Yaptığımız projeleri genel kurulun tasvibine iletiyoruz."

Özbek, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde iyi örnek olduklarını ve dostça bir maç oynandığını hatırlatarak, "Ülkemizin en büyük ihtiyaç duyduğu konu birlikte, beraber ve kardeşçe olmak. Spor, Türkiye ve dünyada ilgiyle izlenen bir olay. Sporda verilen mesajlar büyük kitlelere ulaşıyor. Fikret Orman ile oturup konuşup deplasman yasağının kalkmasına karar verdik. Çok hoş ve çok güzeldi. Maç 90 dakika oynanıyor fakat öncesi ve sonrasında büyük şov oluyor. İki taraftar aynı sahada maçı seyrettiğinde şov daha zevkli oluyor. Derbi yasağının tamamen kalkması en büyük arzum. Çalışmalarımız devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :