Gönül Gözü’nden iftar

Gönül Gözü’nden iftar

Kurulduğu 2011 yılından bu yana, bir çok yardımlaşma ve kültürel çalışmalara imza atan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, her yıl Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar programını bu yıl da unutmadı.

Konya Fikir Sanat Adamları Derneği Başkanı Seyit Küçükbezirci,Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Başkanı Ayşe Yavuz,CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç,Yöntem Koleji Müdürü Mehmet Tekin'in yanısıra bir çok davetli ve dernek üyelerinin katıldığı İftar yemeğinin ev sahipliğini yapan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, davetlilerle tek tek ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 İftarın ardından selamlama konuşması yapan Şahin, Gönül Gözü Derneği’nin 2011 yılında kurulduğu hatırlatarak, derneğin 7 yıldır önemli çalışmalara imza attığını söyledi. Çalışmalar yapılırken  Milli değerleri göz önüne aldıklarını ifade eden Şahin, “Gönül Gözü Derneği olarak, milli ve manevi değerlerimiz ışığında çalışmalar yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Her yıl düzenlemiş olduğumuz iftar programında 7. kez bir araya geldik. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah nice Ramazanlara hep birlikte ulaşır, yine aynı sofrada birlikte oluruz” ifadelerini kullandı.

Programa katılan Bacıbeyler Teşkilatı Başkan katılımcılara Yörüklere özel Keyfiye hediye etmesinin ardından derneğe katkıda bulunan isimlere günün anısına teşekkür belgesi takdim edilmesinin arkasından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi