Gönül Gözünden engellilere konser

Gönül Gözünden engellilere konser

Engellilere yönelik yaptığı çalışmalarla tanınan Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Katrem Organizasyonu' nun Ramada Otel de düzenlemiş olduğu Mine Geçili ile Engelsiz Nağmeler programı yapıldı.

 Uluslararası Mevlana Vakfı Başkanı Esin Çelebi Bayru, TSD Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Dünya Engeliler Derneği Başkanı Mevlüt Ayvaz, Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Bacıbeyler Teşkilatı Başkanı Ayşe Yavuz, CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, İyi Parti YİK Üyesi Feridun Yıldız, Konya Ermenekliler Derneği Başkanı  Ahmet İleri, Konya Platformu Başkanı  M. Ali Çelik, Turçevder Başkanı Ufuk Turgut Koç başta olmak üzere Konya  Ampute Futbol  Takımı, Şehit aileleri, gaziler, engelliler ve davetliler katıldı.

gonul-gozu’nden-engellilere--(2).jpg

Programın açılış konuşmasını yapan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Derviş Ahmet Şahin, dernek olarak 8 yıla yakın bir zamandır Toplumsal Bilinç ve Milli Hassasiyet çerçevesinde faaliyet gösterdiklerini ve bu zaman zarfında “Bir Engel de Sen Kaldır Kampanyası” ile Konya'nın taşra ilçelerinde 500'ün üzerinde tekerlekli ve akülü araba dağıttıklarını ifade ederek sadece belirli günler ve haftalar takviminde değil her daim engelli bireylerin yanında olduklarını belirtti.

gonul-gozu’nden-engellilere--(6).jpg

Süleyman ve Sibel Karaca'nın sunumunu yapmış olduğu programda Engelsiz Şair Hasan Ukdem ve Ali Saçıkara'nın şiir dinletisinden sonra Programa destek veren sponsor firmalara Engelli Dostu ödüllerinin takdim edilmesinden sonra sahne alan Özgür Ulaş Yiğit ve TRT  Sanatçısı Mine Geçili salonda coşku dolu anlar yaşattı.

gonul-gozu’nden-engellilere--(7).jpg

gonul-gozu’nden-engellilere--(3).jpg