Gönen, Meram’da esnafları ziyaret etti

Gönen, Meram’da esnafları ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Prof. Dr. M. Sait Gönen, seçim çalışmaları kapsamında merkez Meram ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Seçimlere geri sayımın başladığı bu günlerde adım adım Konya ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Gönen, Meram ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunurken, sokaktaki vatandaşlarla da görüştü. MHP Konya listesinde ikinci sıradan aday gösterildikten sonra , “Girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız” sözleriyle seçim çalışmalarını başlatan Gönen, Konya ve ilçelerinde dolaşarak, seçmenlerden partisi için destek istedi.
7 Haziran seçimlerine kadar çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceklerini söyleyen Gönen, “AK Parti iktidarlarından yorulan vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve desteği ile karşı karşıyayız. 7 Haziran AK Parti iktidarlarının sona erdiği gün olacaktır. Umut ve güven içinde oylarını üç hilalden yana kullanacaklarını açık yüreklilikle bize gösterilen teveccühten dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi bildiririm” dedi.
Seçim çalışmaları esnasından STK’ların Konya için adı altında toplanarak seçimleri manilüpe etmeye çalıştıklarını söyleyen Gönen, “Konya’mızdaki STK’lar hükümetinde zorlamasıyla bir araya gelerek seçimleri manilüpe etmeye yönelik bir toplantı yaptılar. Bu toplantıyı şiddetle kınıyorum. Kimse Konyalı hemşehrilerimizin düşüncelerine ipotek koyamaz. Konya’mızdaki STK’lar değişik partilere oy vermiş hemşehrilerimizin temsilcileridir. Bu tür davranışların ne STK’lara faydası olur, ne hükümete faydası olur. Onlara buradan şunu hatırlatmak istiyorum. Hazır hepiniz bir araya gelmişken Karadeniz de konuşan medya patronu Ethem Sancağın ‘Konyalılar dönektir, 360 derece dönerler’ hakaretine bir cevap bekliyorduk, maalesef o toplantıda o cevabı göremedik. Konya’nın hakkına hukukuna sahip çıkmak, Konya’nın aleyhinde konuşanlara da şerefli bir tavır göstermeyi gerektiriyordu. Biz bunu STK’lardan bekliyorduk, biz bunu iktidar partisinden Konya’mızın milletvekili olan Sayın Başbakandan bekliyorduk. Maalesef bu güne kadar nu konuda tek kelime duymadık, bu da bizim üzüntümüzdür. Biz MHP olarak o şahısla ilgili suç duyurusunda bulunduk ve takipçisi olacağız” diye konuştu. iha