Göncü MHP’den aday adayı

Göncü MHP’den aday adayı

Makina Mühendisi Sedat Göncü 27.Dönem MHP Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Göncü yaptığı açıklamada, “Soylu sevdam Türkiye'me, Türk Milleti'ne ve Konya'mıza hizmet edebilmek için 27.Dönem MHP Konya Milletvekili Aday Adayı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Türk Millleti'ne ve Konya'lı hemşehrilerimize hizmet etmek benim için her zaman büyük bir onurdur.

SEDAT GÖNCÜ KİMDİR ?

2002 Yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi.  Halen Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde yüksek lisansımı yapıyor.

İş hayatına 2002 yılında TMMOB Makine Mühendisleri Odasında Teknik Personel olarak başladı. 2014 Yılında GNC Mühendislik Isıtma Soğutma Ltd. Şti. Şirketi kurarak Konya’ya Mekanik Tesisat Proje, İş Güvenliği ve danışmanlık hizmetleri vermeye başladı.

Siyasi hayatına Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatına Atama Yönetim ile başladı. Akabinde Olağan Kongre Sonuçlarında MHP Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Daha sonraki yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi Konya 11. ve 12. Olağan İl Kongreleri sonucunda Oluşan İl Yönetim Kurullarında da İl Genel Sekreterliği görevlerini üstlendi.  2018 yılında yapılan Konya Ticaret Odası Seçimleri Sonucunda 48.Komitede komite üyeliği görevine seçildi.  TTMD (Türk Tesisat Mühendisleri Derneği ) yönetim kurulu üyesi. Konya Nogay Türkleri Derneği Kurucu Heyetinde yer aldı ve  halen Yönetim Kurulu Üyesi.    Evli ve iki çocuk sahibiyim.  İngilizce biliyor.  Haber Merkezi