Gölyazıspor'dan muhteşem geri dönüş

Gölyazıspor'dan muhteşem geri dönüş

Konya Amatör Futbol Liglerinde 2018-2019 Futbol Sezonu başladı.

 

Konya Amatör Futbol Liglerinde 2018-2019 Futbol Sezonu başladı. Cumhuriyet Çim Saha’da gerçekleştirilen açılış töreninde Konya Büyükşehir Belediyesi’nin malzemeler kulüplere teslim edilirken, Amatör Futbol Sezonu, Selçukspor ile Gölyazı Belediyespor arasında oynanan maç ile başladı. Maçın başlama vuruşu ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan tarafından yapıldı.

GÖLYAZI 2-0’DAN GERİ DÖNDÜ

Konya Amatör Küme Süper Grup heyecanı,  Selçukspor-Gölyazı Belediyespor açılış karşılaşmasıyla başladı. Karşılaşmaya her iki ekip de kontrollü başlarken Selçukspor, hızlı hücumlarda, 24.dakikada Süleyman Zingir ve 42.dakikada Talip Yaşar’ın golleriyle 2-0 öne geçti. Golden hemen sonra gelişen ilk atakta Gölyazı Belediyespor,  deneyimli oyuncusu Serkan Kaya ile farkı 1’e indirdi ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

2. YARI TEK KALE OYNADI

Gölyazı Belediyespor maçın 2. yarısında adeta kendine geldi. Bu yarıda oyunu kontrolünü ele alarak adeta tek kale oynayan Alpaslan Işık’ın öğrencileri yakaladığı 3 net gol fırsatını değerlendiremezken aradığı golü 83.dakikada Rafet Çetinkaya ile buldu ve skoru eşitledi. Karşılaşmanın 86.dakikasında sahneye Burak Kirtiş çıktı ve Gölyazı Belediyespor’u 3-2 öne geçiren golü attı ve karşılaşmanın skorunu belirledi. 

gozlyazispor-(6).jpg

gozlyazispor-(9).jpg

gozlyazispor-(1).jpg

gozlyazispor-(18).jpg

gozlyazispor-(10).jpg

gozlyazispor-(12).jpg

 

 

Etiketler :