Gölbaşı'nda BBP ve Alperen Ocakları üyeleri buluştu

Gölbaşı'nda BBP ve Alperen Ocakları üyeleri buluştu

ANKARA (AA) - BBP Gölbaşı İlçe Teşkilatı ve Alperen Ocakları İlçe Başkanlığı üyeleri, bir araya gelerek parti ve ocak gündemini değerlendirdi.Programa...

ANKARA (AA) - BBP Gölbaşı İlçe Teşkilatı ve Alperen Ocakları İlçe Başkanlığı üyeleri, bir araya gelerek parti ve ocak gündemini değerlendirdi.

Programa katılan BBP Ankara İl Başkanı Mahir Alay, Alperen Ocaklarının kendileri için önemli olduğunu belirterek "Ocaklar ne kadar güçlü olursa, ne kadar genç yetiştirirse ilçelerin, ilin ve genel merkezin işi o kadar rahat olur. Bizim partimizin en büyük özelliği, ocak terbiyesiyle yetişmiş insanlar topluluğu olmasıdır. Burası bu birlik ve beraberliği sağlayan insanların topluluğudur. Bu yüzden parti yapısı içindeki en değerli birimimiz olan ocaklarla ilgili hiçbir sıkıntımız olamaz.” dedi.

Alay, ilerleyen zamanlarda BBP ve Alperen Ocaklarının il ve ilçe teşkilatlarının aynı çatı altında birleşeceğini ve çalışmalarını birlikte yürüteceklerini söyledi.

BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Özcan Abdurrahmanoğlu da birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :