Gölbaşı’nda asayiş uygulamalarında 20 kişi yakalandı

Gölbaşı’nda asayiş uygulamalarında 20 kişi yakalandı

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 20 kişi...

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 20 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yapılan uygulamalarda Asfalt Mahallesi eski Besni Caddesi üzerinde meydana gelen kavgada C.Ş. isimli şahsı silahla yaralama olayına karıştıkları tespit edilen O.A. ile M.G. ile hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasından aranan E.M. yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Akçakaya köyü Peynik tepesi mevkiinde bulunan fıstık bahçesinde hırsızlık yaptıkları belirlenen T.G., H.Y.S. ve Ö.Y. isimli şahılar yakalanıp gözaltına alındı.

Ayrıca Hürriyet Mahallesi Mehmetçik Caddesi'nde bir evde uyuşturucu kullandıkları tespit edilen A.Y., C.C., S.A. ve C.P., trafik güvenliğini tehlikeye atmak suçundan aranan M.Ç. ve S.K., imar kirliliğine neden olma suçundan aranan A.Z., yoklama kaçağı ve bakaya olarak aranan B.M.U., R.K., M.Ç., R.U., Y.A., M.E. ve İ.F. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı