Gölbaşı kışa hazır

Gölbaşı kışa hazır

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan kış şartlarına karşı hazırlıklarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, yaklaşan kış şartlarına karşı hazırlıklarını tamamladı.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 5 karla mücadele aracı, 5 greyder, 8 JCB kepçe, 2 loder, 2 dozer, 1 solüsyon traktörü, 2 bobcat ve 2 bin ton tuz, 20 ton solüsyon ile karla mücadele için hazır.

Ayrıca kış ayları süresince 150 personel de üç vardiya şeklinde çalışacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekiplerinin kış hazırlıklarını yerinde inceledi.

Başkan Duruay, yaklaşan kış aylarıyla ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Bu yıl için karla mücadelede araç sayımızı daha da artırdık. Toplam 5 adet karla mücadele aracımız hazır. 1 ay içerisinde bu sayı 8 adete çıkacak ve ekiplerimiz 24 saat vardiyalı olarak çalışacaklar" dedi.

Duruay, sürücülere de uyarılarda bulunarak, "Öncelikle vatandaşlarımız can ve mal güvenliği için aşırı karlı havalarda mümkün olduğu kadar araçları ile trafiğe çıkmasınlar. Ayrıca kar lastiklerini ve zincirlerini takmayı da ihmal etmesinler" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı