Gökyüzünde bir cismin alev aldığı anlar güvenlik kamerasında! Deprem bölgesinde bir çok ilde görüldü

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir cismin gökyüzünde alev aldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Meteor iddiası deprem bölgesindeki Hatay, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Şanlıurfa başta olmak üzere çevre illerde de görüldü

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da birçok ilde akşam saatlerinde gökyüzünde görülen ışık, 'meteor düştü' iddialarına neden oldu. Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir cismin gökyüzünde alev aldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hatay'da akşam saatlerinde vatandaşlar tarafından gökyüzünde görülen alev topu ve duyulan yüksek ses merak uyandırmıştı.

aw021761-01.jpg

Hatay'ın Kırıkhan ilçesi Karadurmuşlu bölgesinde gökyüzünde bir cismin alev aldığı görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülere yansıyan cismin göktaşı olduğu düşünülürken ekipler konuyla ilgili araştırma çalışmalarını sürdürüyorlar.

aw021761-02.jpg

Öte yandan cismin gökyüzünde ilerlediği anlar Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Şanlıurfa başta olmak üzere çevre illerde de görüldü.

Birçok ilde de görüldüğü ileri sürülen cismin göktaşı olup olmadığı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

ELAZIĞ'DA GÖKYÜZÜNDEKİ IŞIK HÜZMESİ GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Elazığ semalarında gece saatlerinde beliren sebebi bilinmeyen ışık hüzmesi, görenleri şaşkına çevirdi. Işık saçan cismi görenler cep telefonlarına sarıldı.

aw021774-01.jpg

Aynı görüntüler sosyal medyadan canlı yayın yapan bir kişinin kayıtlarına da yansıdı. Cisim düştükten sonra ise yüksek düzeyde bir ses duyuldu.

Mavi ve kırmızı ışık saçan cismin göktaşı olma ihtimali üzerinde duruluyor.

aw021774-02.jpg

GÖK CİSMİ DİYARBAKIR'DA KAMERADA

Diyarbakır’da göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düşme anı cep telefonu kameraların saniye saniye yansıdı. Cismin düştüğü anda resmen gece gündüze dönüştü.

Türkiye’nin birçok noktasında görülen ve göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düşme anı, Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde baraj gölü üzerinde bir vatandaş tarafından telefon kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Düşme anında cisim parçalara bölünürken, gökyüzü maviyle kaplandı.

aw021750-01.jpg

aw021750-02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.