Gökdere muhtarların önemi anlattı

Gökdere muhtarların önemi anlattı

Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkan Vekili Şaban Gökdere, ‘Tüm Türkiye muhtarları olarak Cumhurbaşkanımızın yanındayız’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyaretinden sonra konuşan Gökdere, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara önem verdiğine değinerek Erdoğan’na tam destek verdiklerini açıkladı. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili Gökdere Cumhurbaşkanının muhtarla buluşmasından sonra çalışmalarını ve hizmetlerine hız kattıklarının altını çizdi. Gökdere;’’ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya buluşmasına destekleri için geldiği Konya’da biz muhtarlara vermiş olduğu desteklerinden dolayı, Tüm muhtarlar olarak bizler de tüm halk buluşmaları olan meydan toplantılarında yanında olmaya çalışıyoruz’’ dedi. Gökdere; “Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde,  Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, tertiplenen muhtarlar toplantılarına,  Devletimizin en tepesindeki mühür Sayın Cumhurbaşkanımız ile en altındaki mühür olan muhtarlarımızın buluşmasını çok önemsiyoruz.  Biz Türkiye muhtarlar federasyonu olarak halkımızın en kılcal damarlarına kadar ulaşan gücümüzün bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu toplantıları sonrasında, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümleri noktasında daha hızlı ve kolay yol almaktayız.  Sayın Cumhurbaşkanımızın biz muhtarlara devletimiz tarafından ilk defa verilen desteğin ve önemin de farkındayız. Bizler de tüm Türkiye muhtarları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemizin her bir bölgesindeki halk buluşmaları olan meydan toplantılarını çok önemsiyor ve katılmayı da bir borç addediyoruz.  Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere vermiş olduğu önem ve destek için teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum’’ ifadelerinde bulundu.

unnamed-013.jpg

“MUHTARLAR DEMOKRASİNİN ÇEKİRDEĞİDİR”

Şaban Gökdere, tüm Türkiye vatandaşının sorunlarına çözüm olmak için muhtarların çalıştığını aktarırken, “Muhtarlar olarak bizler demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapıyorlar. Tüm Türkiye’de vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm noktasında her konuda muhtarlara ihtiyacı var.  Büyük devlet olma vizyonu en başta yerelden başlar.  Yerelin de vatandaşa ulaşma noktasındaki en önemli aracı ve taşıyıcısı da muhtarlarımızdır.  Sayın Cumhurbaşkanımızı ile istişarelerimiz ve görüşmelerimiz neticesinde biz Muhtarların sorunlarını çözmek konusunda gayretlerimiz sürecek.  Birlikte bu mücadeleyi vereceğiz, birlikte bu günün Türkiye'sini inşa ettik, inşallah geleceğe de hep birlikte yürüyeceğiz’’ şeklinde konuştu. Gökdere, sözlerini, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Beştepe Külliyesi'nde biz muhtarlara hitaben yapmış olduğu;  “Sizler muhtarsınız, mahallenizin, köyünüzün adeta cumhurbaşkanısınız. Durmak yok, yola devam, çok çalışacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız’’ ifadeleri ile tamamladı. Ahmet Ünver – Memleket