Girişimci Kadınlarımızın Destekçisiyiz

Girişimci Kadınlarımızın Destekçisiyiz

Ereğli Belediyesi Sosyal Belediyecilik kapsamındaki çalışmalarıyla Ereğlililerin takdirini toplamaya devam ediyor, bu kapsamda önemli bir programı daha gerçekleştirdi

Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Kursu'na katılan kadınlar Konya TUYAP Tarım Fuarı'na gönderildi.
Girişimci kadınlarımızın destekçisiyiz diyen Başkan Özgüven: "Kadınlarımıza yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz. Özellikle kırsal alanda yaşayan kadınlarımıza yeni sosyal projeler oluşturarak daha güçlü ve ekonomide üretimde bende varım diyen kadınlarımızın artması için çalışıyoruz. Kadınlarımıza İş Atölyeleri, Semt Lokalleri açıyoruz. Açtığımız yerleri çeşitli kurslarla destekliyoruz. Bu kapsamda Kuzukuyusu Mahallemizin kültür mantarı yetiştiriciliği kursu alan çalışkan ve girişimci kadınlarını Konya TUYAP Tarım Fuarı'na gönderdik" diye konuştu. 


"KADINLAR AİLELERİN DİREKLERİDİR"


Kadınların aile ekonomisindeki önemine dikkat çeken Özgüven: "Her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır ibaresi kadınlarımızın önemini gözler önüne sermektedir, kadınlar ailelerin direkleridir. Bunun yanı sıra üreten ve çalışkan kadınlarımızın aile ekonomisine katkısını yadsıyamayız. Bu noktada Belediye olarak her zaman çalışan ve üreten kadınlarımız için projeler üretmeye gayret gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de projelerimize devam edeceğiz" dedi.

Haber Merkezi

resim948.jpeg