Giresunspor'da öncelik iç transfer

Giresunspor'da öncelik iç transfer

- Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul:- "Transferde aceleci olmayacağız, Giresunspor'u hedeflerine taşıyacak oyuncuları kadroya dahil edeceğiz"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, transferde aceleci olmayacaklarını söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceliklerinin iç transfer olduğunu ve teknik direktör Metin Diyadin ile önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıyla takımda kalacak oyuncuları belirleyeceklerini belirtti.

Teknik direktör Diyadin'in yurt dışında bazı oyuncuları takibe aldığına işaret eden Özkul, "Gelecek sezon güçlü bir takım kurmak istiyoruz. Bunun için çalışmalara başladık. Önceliğimiz iç transferi sonuçlandırmak. Kalacak ya da gidecek oyuncuları belirledikten sonra dış transfere yön vereceğiz." diye konuştu.

İbrahim Özkul, transferlerde aceleci olmayacaklarını ifade ederek, Giresunspor'u hedeflerine taşıyacak oyuncuları kadroya dahil edeceklerini aktardı.

Yeşil-beyazlı takımın bir üst lige yükselme hedefiyle sezona gireceğini, tüm planlamaların da buna göre yapıldığını vurgulayan Özkul, şunları kaydetti.

"İyi başladığımız sezonu maalesef yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle hedefimizin uzağında tamamladık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ümidimizi önümüzdeki sezona taşıdık. Hatalarımızdan dersler alarak gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz. Giresun halkına bir söz verdik. Bunu yerine getirmek için gece gündüz mücadelemizi sürdüreceğiz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :