Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

- "Tam arzu ettiğimiz yerdeyiz, diyemem ama futbol olarak Giresunspor'un Elazığspor maçının ilk yarısı hariç iyi oynadığını düşünüyorum"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Tam arzu ettiğimiz yerdeyiz, diyemem ama futbol olarak Giresunspor'un Elazığspor maçının ilk yarısı hariç iyi oynadığını düşünüyorum." dedi.

Bozbağ, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde geride kalan 8 haftalık süreyi değerlendirdi.

Geçen sezonun son maçından itibaren futbol şansının Giresunspor’un yanında olmadığını ifade eden Bozbağ, "Gerçekten biraz da maç şansı olacak oynanan müsabakalarda. Ama maalesef rakiplerimizin vurduğu her top doksana gidiyor, gol oluyor." diye konuştu.

Maç esnasında girdikleri pozisyon sayısı, rakiplerin yakaladığı fırsatlardan fazla olmasına rağmen gol atmada başarılı olamadıklarını belirten Bozbağ, son haftalarda da kolay goller yediklerini söyledi.

Bozbağ, Giresunspor’daki genel işleyişten memnun olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Tam arzu ettiğimiz yerdeyiz, diyemem ama futbol olarak Giresunspor’un Elazığspor maçının ilk yarısı hariç iyi oynadığını ve mücadele ettiğini düşünüyorum. Ligin 8’inci haftası, önümüzde çok uzun bir maraton var, bu maratonda böyle kazalar olacak. Ne bir yenilgiyle Giresunspor takımı bu lige havlu atacak ne de bir galibiyetle şampiyon olacak."


- "Teknik direktör Kaplan'dan memnunum"


Bozbağ, üst üste üçüncü maçın da kaybedilmesi durumunda yönetimin teknik heyet konusunda B planının olup olmadığı yönündeki soruya, "Bizde teknik direktör skorlara göre değil, oynattığı futbola göre gider. Giresunspor nasıl oynayıp kaybediyor buna bakmak lazım." cevabını verdi.

Bozbağ, teknik direktör Mustafa Kaplan'ın Giresunspor'a büyük fedakarlık yaparak geldiğini, şu anda kendisinden memnun olduğunu vurguladı.

Giresunspor sıkıntıya düştüğünde yönetimden önce teknik direktör Kaplan'ın bu duruma el atacağını ifade eden Bozbağ, şunları kaydetti:

"O kadar Giresunsporlu, o kadar maçı ve bu şehri yaşayan bir insan, içimizden birisi. Giresunspor’dan hiçbir zaman talebi olmadı, Giresunspor’a kendisi zarar vereceğini anladığı anda da bir şeyi Giresunspor yönetimine bırakmayacak kadar da onurlu ve düzgün bir arkadaşımız Mustafa Kaplan. Hem oynattığı oyundan hem cesaretinden hem de şahsıma ve yönetim kuruluna verdiği izlenimden biz memnunuz."

Ligde 11 puan ve averajla 9. sırada bulunan Giresunspor, son iki haftada Eskişehirspor (1-0) ve Boluspor'a (2-1) mağlup oldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :