Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

"Oyuncular yarın akşam tekrar Kızılcahamam'da toplanacak ve ikinci etap çalışmalarına başlayacağız"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, sezon öncesi ikinci etap çalışmalarının yarın Ankara Kızılcahamam'da başlayacağını söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk etap çalışmalarını da Kızılcahamam'da yaptıklarını, teknik heyet ve yönetim olarak sezon hazırlıklarının bu bölgede devam etmesi yönünde görüş birliğine vardıklarını belirtti.

Kızılcahamam'da kamp yapan takım sayısının fazla olduğunu, bu nedenle de çok sayıda hazırlık maçı oynama fırsatı yakaladıklarını vurgulayan Bozbağ, "Sezona tam ve hazır olarak girmeyi hedefliyoruz. Bunun için de çok fazla hazırlık karşılaşması oynamak istiyoruz. Kızılcahamam'da kamp yapan takım fazla olduğundan maç oynama alternatifimiz de bol. Bu nedenle ikinci etap kampını da burada yapmayı kararlaştırdık" dedi.

Bozbağ, 1 Ağustos'a kadar kampın devam edeceğini aktararak, şöyle konuştu:

"Oyuncular yarın akşam tekrar Kızılcahamam'da toplanacak ve ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. 1 Ağustos'a kadar 13 günlük kamp programımız var. Hedefimiz iyi hazırlık dönemi geçirip, oynayacağımız maçlarla da lige iyi bir başlangıç yapmak."

Bozbağ, transfer çalışmalarının da devam ettiğini, bu hafta içerisinde bazı isimleri kadrolarına katacaklarını sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :