Giresunspor, çıkışını sürdürmek istiyor

Giresunspor, çıkışını sürdürmek istiyor

Kulüp asbaşkanı Pamuk: "Üç haftadır kazanıyoruz, bu seriyi Samsunspor karşısında da devam ettirmek istiyoruz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı Ercan Pamuk, ligin son 3 haftasında yakaladıkları çıkışı Samsunspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Pamuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Kasım Pazar günü lider Samsunspor ile deplasmanda yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Ligde son haftalarda çıkışa geçtiklerini ifade eden Pamuk, "Takımımız aynı disiplinle, hırsla çalışmaya devam ediyor. Üç haftadır kazanıyoruz, bu seriyi Samsunspor karşısında da devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Pamuk, Samsunspor ile Giresunspor arasında 4 puan fark olduğuna dikkati çekerek, "Yenersek farkı bir puana düşüreceğiz. Galibiyet bizi artık play-off potasından çıkmayacak duruma getirecek. Ondan sonra da ilerisi için de daha iyi hedefler koymamızı sağlayacak. Galibiyetle döneriz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşil beyazlı takım, Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 75. Yıl Futbol Sahası'nda sürdürdü. Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenmanda sakatlıkları süren Fevzi Özkan, Abdulaziz Solmaz ve Berk İsmail Ünsal takımdan ayrı çalıştı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı