Giresun'daki komşu kavgası

Giresun'daki komşu kavgası

Giresun'da dün akşam komşusu tarafından bıçakla boğazları kesilerek öldürülen anne ve kızın cenazesi toprağa verildi

GİRESUN (AA) - Giresun'da aralarında çıkan tartışma sonucu komşusu tarafından bıçakla boğazları kesilerek öldürülen anne Leyla Damcı ve kızı Gülcan Damcı'nın cenazeleri defnedildi.

Trabzon Adli Tıp Kurumundan alınan 45 yaşındaki anne Leyla ile 21 yaşındaki kızı Gülcan Damcı'nın cenazeleri, merkeze bağlı Camili köyüne getirildi.

Köy camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından anne ve kızın cenazeleri, aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Tabutunun üzerine gelin duvağı konulan Gülcan Damcı'nın Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde hemşirelik bölümü öğrencisi olduğu öğrenildi.

- Zanlı tutuklandı

Leyla ve Gülcan Damcı'yı öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Mithat E. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Mithat E'nin savcılıktaki ifadesinde, Leyla Damcı'nın kendisini, kızına sarkıntılık etmekte suçladığını, bu sebeple aralarında çıkan kavgada Leyla Damcı'yı boğazını keserek öldürdüğünü, kızı Gülcan Damcı'yı ise olaya şahitlik ettiğini ve kimseye anlatmaması için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı