Giovanni Giudetti: "Ben burada orkestra şefiyim"

Giovanni Giudetti: "Ben burada orkestra şefiyim"

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Giudetti, medya gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Giudetti, medya gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendisinin orkestra şefi olduğunu belirten Giudetti, asıl işi takımın yaptığını söyledi.

Kazanılan dünya şampiyonluğunun ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen VakıfBank'ta Başantrenör Giovanni Giudetti açıklamalarda bulundu. Bu işte hiçbir zaman doyum olmadığını söyleyen Giudetti, "Her zaman daha fazlasını istiyorsunuz. O yüzden çok daha fazla maç kazanmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Sadece bir turnuva oynadıklarını sözlerine ekleyen İtalyan çalıştırıcı, "Şartlar olduğu gibi devam ediyor. Bu sezon birçok takım para harcadı. Biz güçlü takımlarla rekabet edebilecek mantalitede çalışıyoruz. Favori olup olmamak önemli değil. Biz önümüzdeki her maça bakarak, her zamanki gibi büyük hedeflerimize ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Ben sadece orkestra şefiyim"

Takımda kendi rolünün yalnızca takımın parlamasını sağlamak olduğunu söyleyen Giovanni Giudetti, "Bunu en iyi nasıl yapacağıma bakıyorum. Beni bir orkestra şefi gibi düşünebilirsiniz. Şef konseri yönetir ama müzisyenler, müzik aletlerini çalarlar. Ben çok şanslıyım çünkü çok iyi oyuncularla çalışıyorum. Personelim de çok iyi. Onlar olmadan başaramam. Bu bir takım oyunu, benim işim sadece bu işte rol vermek" açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı