Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba:

"Akdeniz'in kıyısından İran'a kadar sınırlarımızı güvence altına alacağız. Biz bunu yapabilecek güçteyiz. Onun için biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz taktirde, bize Allah'tan başka hiç kimsenin gücü yetmez"

ADIYAMAN (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Akdeniz'in kıyısından İran'a kadar sınırlarımızı güvence altına alacağız. Biz bunu yapabilecek güçteyiz. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz taktirde, bize Allah'tan başka hiç kimsenin gücü yetmez." dedi.

Adıyaman'da bulunan Fakıbaba, AK Parti Adıyaman milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve beraberindekilerle, Belediye Konferans Salonunda "Siyaset Akademisi" programa katıldı.

Programda konuşan Fakıbaba, tek bir amaçlarının olduğunu, Suriye Suriyelilerin, Afrin Afrinlilerin olduğunu belirtti.

Afrin'i terör örgütlerinden kurtaracaklarını aktaran Fakıbaba, şöyle konuştu:

"Afrin'in gerçek sahipleri olan Suriyeli kardeşlerimize Allah'ın izniyle verip geri çekileceğiz. Ama sınırlarımızı da güvence altına alacağız. Akdeniz'in kıyısından İran'a kadar sınırlarımızı güvence altına alacağız. Biz bunu yapabilecek güçteyiz. Onun için biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz taktirde, bize Allah'tan başka hiç kimsenin gücü yetmez. Biz öyle bir ülkeyiz. Öyle bir ülkenin torunlarıyız. Gelsin görsünler. Gelecekleri varsa vallahi görecekleri de var."

"Niçin siyaset akademisi?" sorusunu yönelten Fakıbaba, "Cumhurbaşkanımız sağ olsun. Siyasetin okulu olmadığı için siyaset akademisini başlattı. 60 bine yakın kardeşlerimiz bu eğitimi alıyor. Her değerli arkadaşımız bugün farklı illerde ilk dersini yapıyor." dedi.

Fakıbaba, daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren çeşitli firmaları ziyaret etti.

Bakan Fakıbaba, Vetal Serum ve Biyolojik Ürünler Üretim Tesisi'ne ziyarette bulunarak bilgi aldı..

Konuşmaların ardından Fakıbaba, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı toplantı salonunda, Adıyaman Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Burada Fakıbaba, Ziraat Odası başkanları, muhtarlar ve çiftçilerin sorun ve taleplerini değerlendirdi.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :