Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik:

"Masada müttefik olanların sahada nasıl münafık olduklarını görüyorsunuz. Kimseden bir fayda yok. Biz çalışacağız, 80 milyon kenetleneceğiz"

RİZE (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Masada müttefik olanların sahada nasıl münafık olduklarını görüyorsunuz. Kimseden bir fayda yok. Biz çalışacağız, 80 milyon kenetleneceğiz." dedi.

Çelik, ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde düzenlenen, 2017 Yılı Yaş Çay Alım Kampanyası açılış töreninin ardından ÇAYKUR'un yeni markası çayevi zinciri olan Çayla'nın Ziraat Botanik Bahçesi'ndeki şubesinin açılışını yaptı. Çelik, buradan Ardeşen ilçesine geçerek belediye tarafından yaptırılan sosyal tesisi hizmete açtı.

Açılışta bir konuşma yapan Çelik, yaş çay kampanyasını başlatmak için Rize'ye geldiği hatırlattı.

Rize'nin çayın memleketi, çayın başkenti olduğuna vurgu yapan Çelik, "Geçtiğimiz yıl 1,77 lira olan alım fiyatı bu yıl 2 lira olarak açıkladık. Ayrıca 13 kuruş primde dikkate alınırsa 2,13 kuruşa bu yıl alımlar gerçekleşecek. Bütün bölgemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Her dönem Rize, Artvin ve Trabzon'un yanında olduklarını belirten Bakan Çelik, "Yani her dönem üreticimizin yanında olduk. Onların helal rızıklarının karşılığında akıttıkları alın terini hep destekler olduk." diye konuştu.

Karadeniz'in yeşili ve mavisi ile çok güzel bir coğrafya olduğunu ve bu coğrafyada insanların huzur içerisinde dostluklarını pekiştirmesi için tesislere ihtiyaç duyulduğunun altını çizen Faruk Çelik, "Dertler çok, problemler çok. Bu problemleri aşa aşa geliyoruz. Güçlü bir liderimiz var önümüzde. O liderin öncülüğünde bir bir çözüyoruz." dedi.

Daha çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Çelik, şunları kaydetti:

"Birey olarak çalışmamız gerekiyor. Belde, ilçe, il olarak ülke olarak çalışmamız gerekiyor. Bizim bizden başka dostumuz yok. İzliyorsunuz. Masada müttefik olanların sahada nasıl münafık olduklarını görüyorsunuz. Kimseden bir fayda yok. Biz çalışacağız, 80 milyon kenetleneceğiz. Düşmana karşı el birliği içerisinde olacağız. Dostluklarımızı pekiştireceğiz ve ülkemizin kalkınması, büyümesi namerde muhtaç olmaması için elimizden ne geliyorsa ondan kendimizi alıkoymamamız gerekiyor. Bu coğrafyada vatanına milletine bayrağına bağlı aziz vatandaşlar olarak inşallah sizler üzerinize düşeni yapacaksınız. Bizlerde ülkenin yönetiminde görev almış arkadaşlarınız olarak bizde üzerimize düşeni yaptık yapmaya devam edeceğiz. Daha büyük projelerle hem Karadeniz'i hem ülkemizi buluşturacağız."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise her zaman yapılan hizmetlerin odağında insan olduğuna dikkati çekerek, AK Parti'nin her zaman "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" sözünü kendine hedef aldığını ve bu doğrultuda çalıştığını ifade etti.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :