GGYD Başkanı Allıoğlu:

GGYD Başkanı Allıoğlu:

"Türkiye'nin çok büyük hedefleri var. Bu hedefleri gerçekleştirmek için ekonomi ile ilgili konuların hep ön sırada tutulması gerekir"

ANKARA (AA) - Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu, Türkiye'nin yeni dönemde 2023 hedeflerine yürüme noktasında reform hamlesini yapması gerektiğini belirterek, "Türkiye'nin çok büyük hedefleri var. Bu hedefleri gerçekleştirmek için ekonomi ile ilgili konuların hep ön sırada tutulması gerekir" ifadesini kullandı. 

Allıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk iş dünyasının hükümetten beklentisinin, ekonomide alınan kararların kesintiye uğramadan devam ettirilmesi olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin büyük ekonomik ve sosyal hedefleri olan bir ülke olduğuna işaret eden Allıoğlu, bunları gerçekleştirmek için hedef ve programlardan sapmamak gerektiğini ifade etti.

Allıoğlu, 62. Hükumeti kuran Başbakan Ahmet Davutoğlu ve kabinesinin uzun yıllar birlikte çalışmış deneyimli bir kadrodan oluştuğunu belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'nin her alanda yol haritası çizilmiştir. Başbakan Davutoğlu ve ekibi Türkiye'nin bu yol haritasını çizen kadrodur. Türkiye'nin yeni dönemde 2023 hedeflerine yürüme noktasında reform hamlesini yapması  gerekmektedir.

Türkiye'nin çok büyük hedefleri var. Bu hedefleri gerçekleştirmek için ekonomi ile ilgili konuların hep ön sırada tutulması gerekir. Barış süreci, Anayasa değişiklikleri, dış politikadaki sorunlar, komşu ülkelerdeki iç karışıklıklar çok önemli. Ancak, yeni hükumetten ekonomiyi ilgilendiren konuların asla gündem dışı bırakılmamasını istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı