Gezdo Çanta’da, kampanyalar bitmiyor

Gezdo Çanta’da, kampanyalar bitmiyor

Konya’nın çanta sektöründe önde gelen firmaları arasında olan Gezdo Çanta Sahipata Mahallesi Terziler İşhanı karşısındaki yeni yerinde yepyeni kampanyalar ve fırsatlarıyla kaliteli hizmetine devam ediyor.

Konya’da çanta sektöründe öncü firmalardan olan Gezdo Çanta, perakende ve toptan satış yaparak hizmet vermeye devam ediyor. Aynı zamanda çanta üretimi de yapan firma bünyesinde bulundurduğu çanta çeşitleriyle kalitesini ortaya koyuyor. Gezdo Çanta’nın Demirci İş Merkezi’nde bulunan diğer mağazası da tüm çanta modelleriyle müşterileriyle buluşuyor. Gezdo Çanta, yeni yerindeki açılışından sonra Konyalı müşterilerine yaz sezonu ürünlerini sunuyor. Kadın çantasında birbirinden güzel renk ve modelleriyle çantada yepyeni şıklıklar sunuyor.

gezdo--(1)-001.jpg

BÜYÜK KAMPANYA PAZAR GÜNÜ BİTİYOR!

Gezdo Çanta, yeni yerinde yaptığı kadın çantası 20 TL kampanyasıyla büyük ilgi görüyor. Kadın çantası modellerinde 20 TL’lik kampanya hakkında bilgi veren Gezdo Çanta Genel Müdürü Ramazan Gezginç, “Yeni yerimizde bu hafta kadın çantalarını 20 TL’den veriyoruz. Bu kampanyamızla insanlarımız hem rahat hem de hesaplı bir alışveriş yapıyorlar. Kadın Çantalarındaki yaptığımız 20 TL’lik kampanya Pazar günü son bulacak. Bu kampanyayla bizden alışveriş yapan müşterilerimiz çantalarımız kalitesini görmüş olacaklar. Daha sonraki günlerde birbirinden avantajlı kampanyalarımız devam edecek” dedi.

gezdo--(14).jpg

ÇANTA MODELLERİNDE SINIR YOK

Çanta modellerindeki çeşit ve kaliteyle ön plana çıkan Gezdo Çanta, yeni yerindeki çeşitleriyle de oldukça dikkat çekiyor. Gezdo Çanta markasının yanında dünyaca ve ünlü çanta markalarının da yer aldığı mağazada aynı zamanda erkek çanta modelleri de buluyor. Kadın ve erkek çantalarının yanında valiz, okul çantası, boyun çantası gibi çeşitlerde yer alıyor. Deri ve suni deri gibi seçeneklerinin bulunduğu Gezdo Çanta’da aynı zamanda rengarenk kumaş çanta modelleri de satışa sunuluyor.  Erkek cüzdanı ve kemer çeşitlerinin de olduğu mağazada her zaman yeni modellerle müşterilerine hizmet vermeye devam edecek. Yeni yerinde müşterilerini bekleyen Gezdo Çanta, yaza özel modelleri ve kampanyalarıyla yeniliklerine devam edecek. Servet R. Çolak – Memleket

gezdo--(10).jpg

gezdo--(11).jpg

gezdo--(2).jpg

gezdo--(5).jpg

gezdo--(3).jpg