Geylan “20 Bin Öğretmen Ataması Çok Komik Bir Rakam

Geylan “20 Bin Öğretmen Ataması Çok Komik Bir Rakam

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Konya’da katıldığı TES Konya 2 Nolu Şube genişletilmiş istişare toplantısında MEB’e seslendi.

 

 Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanlığı tarafından organize edilen Genişletilmiş istişare toplantısına katılan Türk eğitim-Sen Genel  Başkanı Talip Geylan “ Ülke genelinde şu an 20 bin öğretmen ataması düşünülüyor. Ama acilen 63.651 öğretmen atamasının yapılması lazım” dedi. Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanlığınca organize edilen Konya genişletilmiş iştişare toplantısı Genel Başkan Talip Geylan’ın katılımıyla Karatay atiker Delux toplantı ve kongre salonunda yapıldı.

geylan-“20-bin-ogretmen-atamasi--(7).jpg

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan istişare toplantısında ilk sözü alan ve ev sahipliğini üstlenen Türk eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğru, “ Türk Eğitim-Sen’liler tesadüfen bir araya gelmiş bir topluluk değiliz. Emeğimiz,alın terimiz ve onurumuz için bir araya geldik. Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak için ve yüçeltmek için bir araya geldik. Velhasıl biz;”Başka Türk milleti yok “ anlayışı ile tüm insanlarımıza ve ülkemize sahip çıkmak adına bir araya geldik.

geylan-“20-bin-ogretmen-atamasi--(5).jpg

Çok şükür dimdik ayaktayız. Yıllardır ilkelerimizden ayrılmadan ideal ve inançlarımızdan taviz vermeden onurlu yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Bundan sonra dayolumuza aynı şuur ve kararlıkla devam edeceğiz” dedi Protokol konuşmalarının ardından Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube de üye olup, emekliye ayrılan öğretmenler protokol üyeleri tarafından yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.           

geylan-“20-bin-ogretmen-atamasi--(2).jpg